Pilates and physiotherapy working side by side in the treatment of neurological conditions.

Inhoud

Meer info volgt later..

 

Pro-q-kine accreditatie wordt aangevraagd


Leerdoelen

meer info volgt later

Inbegrepen

Cursusmateriaal, seizoenslunch, dranken, fruit en koekjes

Locatie

Baarbeekhoeve, Baarbeekstraat, Mechelen, België
10 december 2022
09u00 - 17u00
Fieke Jansen
220
excl. BTW

Fieke Jansen

Fieke startte met de master ‘Neuromotorische revalidatie’ aan de Katholieke Universiteit Leuven na haar bacheloropleiding ‘Fysiotherapie’ in Nederland. Tijdens de stage-periodes deed ze o.a. ervaring op in het Catharina ziekenhuis te Eindhoven (Nederland), Klinik Kipfenberg in Kipfenberg (Duitsland) en Klinik Bethesda in Tschugg (Zwitserland). Na het behalen van haar diploma nam ze een interim vervanging aan in een praktijk in Villefranche-de-Rouergue (Frankrijk) en Deutschlandsberg (Oostenrijk). Vervolgens werkte ze als zelfstandig kinesitherapeut in verschillende groepspraktijken en in UZ Leuven Campus Pellenberg.

Ze werkte ook in het Heilig Hart ziekenhuis in Leuven. Vervolgens werkte ze als zelfstandig kinesitherapeut in verschillende groepspraktijken, in UZ Leuven Campus Pellenberg en in het Heilig Hart ziekenhuis in Leuven.

De afgelopen jaren volgde Fieke verschillende cursussen. Ze heeft zich verdiept in het Bobath-concept voor het behandelen van patiënten met neurologische problemen en volgde de opleiding ‘manuele lymfedrainage ad modum Vodder’ voor patiënten met een probleem aan het lymfesysteem. Daarnaast volgde ze enkele Pilates-opleidingen en geeft ze sinds 2009 wekelijks Pilates-lessen. Ze is een ‘STOTT PILATES® Certified Instructor’ en deze Pilates-methode sluit perfect aan bij haar werk als kinesitherapeute.

 

Inschrijven

Zeker zijn van je plaats?
Schrijf je dan hier in!
Verder communicatie volgt per e-mail.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen!
facebook-squareinstagramusertagcalendar-fullclockchevron-right